Голмайсторът на ЦСКА - Дюкенс Назон, пристигна в София в четвъртък, след като отпадна с Хаити от Голд къп. Въпреки че помогна на своя отбор да спечели мача срещу Катар с резултат 2:1, тимът му не успя да премине груповата фаза. След завръщането си в България, нападателят ще се присъедини към тренировъчния процес на „червените“.

Другото ново попълнение на ЦСКА - Матиас Фаетон, също участваше на Голд Къп, като изигра важна роля за своя отбор Гваделупа. В мача срещу Куба той се превърна в герой, като вкара два гола при победата с 4:1. За съжаление, в следващия мач срещу Гватемала Фаетон пропусна решаваща дузпа в последните минути, което донесе загуба на отбора с 2:3. Въпреки това, Фаетон вече е готов да се присъедини към своите нови съотборници в ЦСКА и с нетърпение очаква своя дебют.

След привличането на Фаетон, ЦСКА може да продаде Дюкенс Назон до края на лятото. Интересът към хаитянския нападател нараства, като отбори от Китай, Арабския свят и Франция са явно заинтересовани от услугите му. Назон има да изтърпи наказание и няма да бъде наличен в първите две срещи от новия сезон в шампионата.