Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана със смесени чувства след поражението с 1:4 на неговия тим в домакинството на Лудогорец. "Моряците" в дълги периоди от срещата се опитваха да се надиграват с хегемона в България, но в крайна сметка бяха победени категорично. 

Специалистът заяви, че е видял известна наивност в твърде смелия подход на играчите си, но същевременно ги поздрави за показаната дързост да играят като равен с равен срещу "орлите". 

„Като цяло мачът беше доста интересен и разликата от 3 гола е може би незаслужена. Мога да съм доволен, че се надигравахме в това състояние с Лудогорец, но през седмицата говорех, че трябва да проведем мача по различен начин. След третият гол не трябваше да сваляме така гарда, защото имахме своите шансове. Не съм доволен, че бяхме толкова отворени и излязохме да се надиграваме в това състояние. Трябваше да сме по-умни и това ще ни е обеца на ухото“, започна Илиев.

„Искахме да играем и това може да ни помогне в други мачове, но днес подходихме наивно и аджамийски в дадени ситуации. Третият гол ни секна ентусиазма. Вътрешно е смазващо да дадеш толкова много и накрая да не получиш нищо“.

„Не искам да ни оправдавам с кондицията на играчите, но засега са такива реалностите. Срещу Локомотив ще трябва да се вдигнем ментално, заедно с това ще потренираме физически и тактически. Важно е да си вземем поука от грешките днес и да не ги допускаме занапред“, завърши специалистът.

подкрепя българския спорт