Футболният тим на Гонг отпадна на осминафиналите в първия непрофесионален футболен турнир FourFourTwo Корпоративна лига Carlsberg. „Черните пантери” отстъпиха достойно с 1:4 на далеч по-опитния и обигран тим на ДЗИ. Впоследствие съперникът ни грабна и купата в надпреварата. На финала те успяха да победят отбора на Първа инвестиционна банка с 3:1 и така спечелиха голямата награда на Карлсберг България – 12 билета за домакински мач на Ливърпул от новия сезон на „Анфилд“.

Мачът срещу бъдещите шампиони започна страхотно за гонгаджиите, като в средата на първото полувреме те излязоха напред в резултата след топовен шут на Кирил Лулев от фаул. Само няколко минути загуба на концентрация костваха три гола във вратата на „черните пантери”. В края на първата част по-добрият тим на ДЗИ логично стигна и до четвърто попадение. За коректността на двубоя влияние оказа и страхотното съдийство на Георги Игнатов.

В турнира участваха 32 аматьорски футболни отбора. Мачовете се играха на терените на комплекс Спортна София в Борисовата градина. Футболния си талант показаха тимовете на водещи медии, банки, застрахователи, автомобилни вносители и международни компании.

„Голямата награда, която подготвихме за победителите - 12 билета за домакински мач на Ливърпул, се оказа наистина сериозен стимул. Но най-хубавото е, че турнирът премина под знака на „честна игра” и истински спортен дух”, каза Камен Алексов, Маркетинг директор на Карлсберг България и допълни, че се надява Корпоративна лига Carlsberg да се превърне в една добра традиция с развитие във времето.