Футболният отбор на Гонг завърши на последното трето място в блиц турнир по „Футбол 7” при откриването на новия модерен футболен комплекс на Минно-геоложкия университет. Съперници на „черните пантери” в надпреварата бяха приятелите от вестник „24 часа” и от популярното столично заведение "Брилянтин". Главен съдия бе ръководителят на катедра "Спорт" в минно-геоложкия университет и бивш международен арбитър Йордан Иванов-Йоцо.

В първия мач "24 часа" и "Брилянтин" завършиха наравно 2:2, като на вратата за нощния клуб застана стража на Гонг Веско Вълчев. Във втората среща, въпреки огромното желание, отборът на „часовете” отново не успя да победи Гонг, като с това удължи серията си без успех над „черните пантери” на почти 4 години. След сериозна битка и блестящи вратарски намеси медийният сблъсък завърши 0:0.



В третия сблъсък "Брилянтин" поведе с 1:0 на "Гонг" след гол с пета на наставника на Академик София Самир Селимински. С попадения на новото пресаташе на "Левски" Кирил Лулев от дузпа и пряк свободен удар „гонгаджиите” обърнаха. Все пак футболистите на популярното заведение щастливо изравниха – след рикошет в Иво Йовчев топката спря във вратата защитавана от Веско Вълчев за 2:2.

И трите отбора завършиха с по 2 точки, но този на "Брилянтин" спечели турнира заради най-много вкарани попадения. Заради единствения жълт картон в турнира, който бе записан на сметката на Иво Йовчев, „черните пантери” завършиха трети. Мениджърът на отбора Сашо Диков изпитваше страхотни кадрови проблеми и дори контузен се пусна да помогне на тима. Все пак Гонг единствен в турнира завърши с 2 купи – тази за 3-то място и тази за най-полезен състезател, която логично попадна при Динамото от Драгалевци Кирил Лулев.



От есента на комплекса "МГУ" започват и интензивни турнири по набиращия все по-голяма популярност в Западна Европа "Футбол 7", които ще се провеждат на игрището с размери 60 на 30 метра, чиито врати са широки 5 и високи 2 метра. Именно на този терен се проведе и дебютният турнир на новия модерен футболен център.

В комплекса има още два терена - 38 на 20 и 35 на 19 метра. Изкуствената настилка е със сертификат на ФИФА, две звезди и се доближава максимално до естествената. Осветлението също е похвално, по холандски проект на "Филипс". Наред с новите съблекални и сауна е изграден и физиотерапевтичен и масажен кабинет с най-модерна технология.