Екипът на Гонг не пропусна неделния спортен празник в парка "Заимов", но интересът на фронтменът Томислав Русев бе прикован от детския футболен турнир, където конкуренцията бе на ниво, за разлика от някои срещи в елитния ни ешалон. Приятно изненадан остана екипът ни от факта, че най- малките също се оказаха фенове на спортно шоу "Гонг". Малчуганите бяха запознати с последните новини, тиражирани от радио-предаването и бяха абсолютно наясно с програмната схема на Дарик, касаеща спортните блокове.

Малките футболисти се включиха в импровизирана футболна викторина, а въпросите задаваха водещият на празника Ники Кънчев и Томи Русев. Децата бяха безпогрешни на тема световен футбол, национален отбор и златната история на четвъртите в света. Най- добрите от турнира си тръгнаха с медали, връчени от зам.спортния министър Иван Ценов и боса на Гонг. Разбира се всеки верен отговор от футболното куиз шоу означаваше подарък.

"Щастлив съм. Смисълът е в тези детски усмивки."- заключи Русев и не пропусна на отбележи пред хората от спортното министерство, че такива празници трябва да бъдат правени целогодишно.