Черно море посреща Ботев Пловдив, който е с нов треньор в мач от 16-ия кръг на А група, който ще се изиграе на стадион "Тича" във Варна от 14:00 часа.

"Моряците" имат 8 победи от последните 10 срещи срещу "канарчетата", но пловдивчани са с нов наставник - Николай Костов.

Специалистът коментира пред медиите, че резултатът в този мач не му е приоритет, но това едва ли е така. Едва ли тимът от Пловдив няма да се хвърли да доказва качествата си, а футболистите ще имат допълнитела мотивация с оглед доказване пред новия треньор.

Черно море е отбор, който играе на приливи и отливи, редува силни и по-слаби игри, а целта пред момчетата на Никола Спасов е успеха в днешния двубой.

Курьор ще води атаката на Черно море. Националът на Мартиника има 5 гола през този сезон и е голмайстор на тима до този момент.

Мариян Огнянов вероятно ще започне сред титулярите на Ботев, а той заедно с Балтанов ще трябва да организира играта на Ботев в днешния мач. В атаката ще оперират Грегъри Нелсън и Рахави Кифуети.

Двубоят може да наблюдавате в ефира на Diema Sport 2Gong PlayGong.bg и честотите на Дарик радио от 14:00 часа. Какво ще бъде времето във Варна вижте на Sinoptik.bg.