Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев даде гласност на две от съкровените желания на певеца Веселин Маринов, научи Гонг. Двамата са се засекли и прекарали доста време заедно по време на посещението си в Турция за мача Бурсаспор - Манчестър Юнайтед.

Зума издаде, че основната цел на посещението на култовия певец е да се снима с мениджъра на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън. Веско Маринов е заклет фен на Юнайтед и решил да се възползва от близката дестинация на любимците си, за да се щракне с легендарния шотландец.

Другата фотомечта на автора на химна на МВР е да застане пред обектива до екшъниконата Силвестър Сталоун. Все още не се е ясно обаче, къде ще се пресекат пътищата на Веселин Маринов и Рамбо.

Междувременно стана ясно, че пътя за българската група до хотела на Ман Юнайтед е проправил бившият футболист на Берое, Левски и Бурсаспор – Мюмюн Кашмер.

Сградата, в която Митко Бербатов и съотборниците му са отседнали преди мача от Шампионската лига, е била блокирана в разстояния на 6 пресечки.

Кашмер намерил начин да пробие блокадата и така направи повторната среща между Христо Бонев и Боби Чарлтън възможна.

Първата от тях бе през далечната 1968 година на „Уембли”, когато и двамата видяха отблизо феноменалния гол на Георги Аспарухов във вратата на действащия тогава световен шампион.