Един от най-популярните български певци Веселин Маринов бе гост в студиото на Дарик като първи от 8-те специални гости мъже, с които радиото ще зарадва дамите за техния празник 8 март.

Пред водещите на Дарик Кафе Веско Маринов разкри, че до 38 години е играл футбол във В група в отбора на Сухиндол, след което къса ахилес, замисля се и си казва „с футбола дотук”.

След това изпълнителят „За теб Българийо” и „Горчиво вино” обува бутонките само от време на време и то за удоволствие, като в същото време се отдава на тениса.

Маринов, който на 22 март ще промотира новия си албум, следи футбола от 1970 година, когато до късно през нощта гледа двубоите от Световното първенство в Мексико и си спомня за двубоя на България срещу Перу, в който нашите водят с 2:0, но в крайна сметка губят с 2:3.

Веселин Маринов признава, че голям фен е на Манчестър Юнайтед, а от българските отбори симпатизира на Левски, въпреки че има много приятели сред легендите на ЦСКА като Пламен Марков, Любослав Пенев и Стойчо Младенов.