Любимецът на феновете на ЦСКА Жуниор Мораес зарадва феновете на отбора с признанието, че един ден може и да се завърне на "Армията". Той говори пред официалния сайт на клуба, след като вчера беше на трибуните по време на мача с Хасково. 

Той беше посрещнат с аплодисменти от цялата агитка и те винаги са се отнасяли с голяма любов към бразилеца. След двубоя пък босът Александър Томов обяви, че го е поканил да се върне на "Армията". 

"С удоволствие един ден бих се върнал в ЦСКА. Ако всичко е наред и няма проблеми, бих се прибрал в отбора някой ден. Играх преди в отбора, стигнах до голям трансфер, сега гледам към нов такъв."

"Вярвам, че съм все по-близо до националния отбор на Бразилия. Трябва още много да работя и да играя за още по-големи клубове, но смятам, съм на прав път за националния отбор."

"Бих искал да благодаря на феновете на ЦСКА, които ме посрещнаха с голяма любов. Взаимотношенията ни с тях винаги са били страхотни. Само ЦСКА", сподели Мораес пред сайта на "червените". 

Той разкри и какъв огромен жест е направил към ръководството на клуба. Бразилецът е разсрочил дълга на "червените" към него, за да могат да вземат лиценз за евротурнирите. 

"Предишният президент не постъпи коректно към мен. Но стигнах до споразумение да се разсрочи дългът на ЦСКА към мен, за да може отборът да вземе лиценз. Александър Томов се бори много за бъдещето на този клуб и аз съм оптимист. А със Стойчо Младенов съм работил и знам, че е голям треньор", сподели Мораес. 

Цялото му изказване можете да видите във видеото: