Десният бек на Левски Живко Миланов явно се е разбрал за последните детайли по договора си с АПОЕЛ Никозия и се очаква до края на деня или най-късно във вторник сутринта да подпише договора си. Новината е на редица кипърски издания. 

Според една от най-уважаваните местни онлайн-медии, футболистът вече е влязъл в централата на клуба заедно с мениджъра си, като се очаква да положи официално подпис под контракта си. Обявлението за това може да стане и няколко часа по-късно.

Последният препъникамък пред сделката беше за продължителността на контракта. Миланов искаше да подпише за две години и половина, докато първоначално кипърците предлагаха за година и половина. Но явно разногласията са преодолени. 

Все пак на Острова на Афродита се застраховат, че може да излезе пречка в последния момент, която да осуети договора и затова изчакват официално потвърждение от АПОЕЛ, за да обявят всичко за приключено. 

Живко Миланов имаше договор с Левски до края на годината и се беше разбрал с ръководството да бъде пуснат, ако се намери подходяща оферта за него от чужбина. Тази от Кипър явно е такава.