Наставникът на Левски Антони Здравков заяви, че Левски е спечелил с характер мача срещу Локо Пд от 15-я кръг на А група (3:2). Специалистът сподели още, че е най-лесно един отбор да се оправдава със съдиите, допълвайки, че както „смъровете“, така и „сините“ имат своите претенции към арбитърството на Александър Костадинов.

„Освен с характер, спечелихме с това, че се опитахме да играем футбол. За жалост, е много лош теренът и не можаха и двата отбора да покажат това, на което са способни“, започна Здравков.

„Казах на момчетата и на почивката, че с човек повече трябва да продължим да натискаме съперника. На два пъти допуснахме изравняване. Няма как след една победа над Ботев Пд да играем невероятен футбол в следващия мач, във футбола нещата се случват по-бавно. Пропуснахме доста положения. Беше равностоен мач, ако бяхме продължили 11 на 11 не знам как щеше да свърши мача“, сподели още специалистът.

„Най-лесно е да се оправдаваме със съдиите и ние имаме претенции към съдията, и те имат. Мисля, че имаше дузпа, Георгиев спря с ръка топката“, анализира действията на рефера на мача Антони Здравков.