Капитанът на Локо Пд Здравко Лазаров бе доволен от победата над Берое и разкри, че иска отборът му да завърши в първата тройка. Той сподели, че това може и да е последна година в дългата му спортна кариера.

„Чудесно се чувстваме след тази победа, заяви Лазаров. След всеки мач трупаме самочувствие. Радвам се, че след първите три мача взехме седем точки, което никой не очакваше, но ние си вярвахме и знаехме , че можем. Много труден мач ни предстои във Варна. Трябва да се стегнем след четири дена и да отидем и ако можем да вземем точки и там, ще е повече от отлично.”

Лазаров сподели, че в Локомотив се чувства като у дома си.

„Тук изкарах три невероятни години“, откровен е Здравко. „Една година не бях, даже мислех да се откажа от футбола, но стиснах зъби и играх на друго място. Тази година ще се опитам да помогна на Локомотив да е там, където му е мястото, в първата тройка.”

Старши треньорът на Локо Пд Сашо Станков заяви, че пред отборът няма поставени конкретни цели в първенството. Дали така смята и Лазаров, след като са събрани много опитни футболисти?

„Естествено, че си говорим, заяви Лазаров. Играем мач за мач, но вървим добре. Другите афишират ,че се борят за първата седмица, за нас не остана място. Всеки иска в тази първа седмица. Ние засега играем мач за мач. Играем добре и мисля,че ако продължаваме така ние ще сме първи в седмицата. На тези години , на които съм, ако съм здрав може и да не ми е последната година във футбола, но мисля, че ще ми е последната.”