Защитникът на Ботев Пловдив Бобан Грънчаров се изненада от обвиненията, че е провокирал публиката в Гоце Делчев. Националът на Македония се запозна с публикациите в медиите, според които човек от ръководството на Пирин (ГД) твърди, че футболистът е „провокирал и плюл” част от зрителите в радостта си след гола.

Бобан е категоричен, че думите по негов адрес не отговарят на истината и той използва трибуната на клубния сайт, за да ги опровергае.

„Шокиран съм от това, което прочетох. То е абсолютна лъжа. Ако под провокация разбират това, че отидох да се радвам пред тях – ок. Но всичко свършва до радостта. Не съм правил жестове, не съм плюл и обиждал. Не случайно държах ръцете си зад гърба. Никога в кариерата си не съм си позволявал неприлични жестове или каквито и да било провокативни действия срещу на публиката. Чудно ми е кой и по каква причина има интерес да злослови по мой адрес. Отскоро съм в България и не искам да се слага петно върху името ми по този грозен начин”, заяви в своя защита авторът на победния гол в Гоце Делчев.