„Пети пореден мач без победа защото няма кой да реализира нашите положения. Не може да се излиза без желание за победа. Няма как дойде победата така. Така се случи след тежките кръгове. От миналия сезон е така. Явно това влияе на футболистите”, коментира наставникът на ЦСКА Адалберт Зафиров след равенството 1:1 с Монтана.

„В малкото време, което остава между мачовете, ще работим само в тази насока. Владеем всичко на терена, но не можем да завършим. Донякъде може да се каже, че селекцията не се оправдава. Не трябва да се вини само тя обаче. Всеки носи вината си в клуба”, добави треньорът на „червените”.

„За жалост всички отбори играят за нас, само ние не играем за себе си. Трябва да започнем и ние да го правим, за да се класираме за Лига Европа. Смених Гранден, защото не се влага достатъчно. Няма да търпя подобни футболисти в отбора. Тези, които не се влагат в тренировките и мачовете, а само се мърдосват нямат място в ЦСКА”, продължи той.

„Това са футболистите, с които разполагам. 22-ма са. Нямам друга алтернатива. Не е моментът в тази мини криза да търся юноши, които не са подготвени”, добави Зафиров.