Старши треньорът на Калиакра Каварна Адалберт Зафиров призна превъзходството на Славия в двубоя между двата тима, спечелен от столичани с 3:0 на стадиона в „Овча купел“. Според специалиста в тима трябва да бъдат променени много неща, за да започне отборът да побеждава.

„Загубихме една среща, която я изиграхме по възможно най-лошия начин. От една грешка Славия стигна до дузпа, която реализира. През втората част се опитахме да играем футбол, но точно когато стигнахме до някакво ниво, получихме втори гол. Трудно е в София срещу Славия да обърнеш резултат“, коментира Зафиров.

„Имаме си нашите слабости в атака и при реализиране на положенията. Логично загубихме. Най-много ме притеснява, че получаваме голове от непредизвикани грешки. Ако има някаква изобретателност от страна на противника, която ни накара да сгрешим, тогава съм съгласен. Не можем да имаме претенции за дузпата при положение, че топката го удря в ръката. Трябва да променим много неща. Най-вече поведението ни на терена. Трябва ни повече агресивност, повече хъс, повече себераздаване. Трябва да искаме повече победата, за да стигнем до нея“, каза още старши треньорът на Калиакра.