Думите на вече бившия спортно-технически директор на ЦСКА Атанас Караиванов при напускането на клуба предизвикаха небивал интерес сред феновете. В изказването си, той споменава името Пегъзи Музовски, което ни накара да се замислим кой точно е той.

Е, отговорът вече е налица, въпреки че историята му е разтърсваща. Героят на Христо Гърбов от "Комиците" има невероятни истории, три стихосбирки и редица песни за Евровизия.

Пегъзи е висша форма на ГМО. Както самият той казва, гривата му е от проскубан лъв, левият му крак е от спънат кон, мозъкът му е от амеба, обувката му е от чехълче, а носът му е от… баба му.

„Сам съм, други няма. Няма, няма, сам съм. Кой съм аз, кои сте вий? Докторът от диспансера ми вика „много говориш, бе”. Пък аз му отговарям, че не може да затвори устата на поета”, споделя самият Пегъзи.

„Аз съм вече доста популярен. Всеки се търси и аз се търся. Лошото е, че толкова години не мога да се намеря. Пегъзи ме кръстиха нашите, така им дошло - пияни хора”, представя се самият г-н Музовски.