Администраторът на ЦСКА Кирил Костов създаде нова мода в тренировките. Известният с постоянните си разговори (по работа) по телефона Костов се е заел със задачата да влезе във форма по време на лагера на „червените”. Така бат Кире върти обиколки на терена, докато футболистите на ЦСКА се морят с по-сериозни упражнения. 10-минутните серии на „червения” администратор редуват крос и бързо ходене.

ВИЖТЕ КАК ПРОТИЧА ЕДНА ТРЕНИРОВКА НА КИРИЛ КОСТОВ!

Въпреки тези си занимания обаче Кирил Костов нито за миг не изпуска от очи мобилния си телефон и не спира да говори дори докато тича. Така по време на сутрешната тренировка Костов с един замах направи няколко обиколки на терена, като междувременно проведе 2 поредни телефонни разговора с управителката на базата на Шкода Ксанти, за да потвърди резервацията на изпълнителният директор по спортните въпроси Емил Костадинов, който трябва да се присъедини скоро към отбора. Освен това бяха уредени и детайлите около официалната вечеря на ръководството на ЦСКА с шефовете на Шкода Ксанти.

„Свалил съм 3,5 килограма от началото на лагера. Продължавам по програмата, която Иван Йовановски ми изготви. Нищо не може да ме откаже. След лагера в Анталия ще съм в топ форма”, каза Костов. Кондиционният треньор на ЦСКА Иван Йовановски обаче не бе много сигурен в думите на администратора, като заяви, че Костов не е дисциплиниран като футболистите и повече ходи, отколкото тича.