Отборът на ЦСКА, който прекъсна 3-годишната суша без трофей и спечели купата на България след победа над Славия на финала с 1:0, показа че може да се забавлява не само на терена. Футболистите, начело с президента Димитър Борисов и техническия директор Емил Костадинов, се забавляваха в Night Flight и вдигнаха десетки тостове в чест на победата. Капитанът Тодор Янчев, който е известен режимлия, бе в центъра на купона, а купата се вдигаше победоносно от всичките му съотборници.

Вратарят Караджов получи специални поздрави от титулярния страж на националния ни отбор Николай Михайлов, към веселбата се присъедини и бившият защитник на ЦСКА Иван Иванов.

Своите комплименти към ръководството на „червените“ отправи и националния селекционер Лотар Матеус, който пристигна в заведението час след полунощ с новото си завоевание.

„Армейците“ купонясваха с над 400 абитуриенти, като възпитаниците на Френската гимназия не пропуснаха шанса да поздравят своите любимци за спечелването на купата на България. Своите музикални поздрави отправи и специалният гост на вечерта – фолкпевицата Мария.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ КУПОНА НА ЦСКА ТУК!