Подготовката за голямото „синьо“ шоу на 15-и февруари в Арена Армеец продължава с пълна сила, а мнозина вече се сдобиха с билети за демонстративния мач. За вълнението преди „синия“ празник говорят и всички страхотни снимки, които получихме за инициативата: „Обичаш Левски? Покажи ни!“

Благодарим ви за интереса, за всички снимки, които ни изпратихте и за това, че споделихте с нас частица от любовта си към Левски!

Изборът бе труден, но все пак трима от изпратилите снимки спечелиха възможността на 15-и февруари да се снимат с участниците в шоуто. Това са: Тихомир Йосифов, Анелия Мечкарска /сем. Мечкарски/ и Кремена Велева /сем. Георгиеви/. Печелившите ще получат имейл с подробности.

Тихомир Йосифов

източник: Тихомир Йосифов

Напомняме, че билетите за всички в Арена Армеец струват по 10 лева, а със събраните средства ще бъде подсигурено съществуването на баскетболния Левски.

Върху билетите ще можете да намерите и другите начини да помогнете на Левски – чрез DMS кампанията – LEVSKI на номер 17 777 и посредством PayPal – на клубния адрес levskisofiabasket@abv.bg.

сем. Мечкарски

източник: Анелия Мечкарска

Очакваме ви в неделя, 15.02 от 15 часа в Арена Армеец!