През почивните дни звездата на Левски Антонио Аниете взе поредно участие в събитие, този път в село Дрен. На 17 май, неделя, в SOS детско селище Дрен, Аниете присъства на мач между децата на Левски набор 2000, с треньор Петър Медведски, и отбор на селището подготвян от Петър Костурков.

На стадиона в село Дрен футболният мач събра публика от Дупница, Радомир и пернишко. Двубоят бе посветен на приключването на учебната година и изпращане на абитуриентите от училището.

Мачът завърши 3:1 за децата на Левски, които са носители на купата на София, но по-важно бе доброто настроение на всички присъствали. След двубоя Антонио Аниете раздаде подаръци на всички деца и близо час даваше автографи и се снима с всички желаещи. Световният шампион по джудо Валентин Петров също се включи в раздаването на подаръци за малките спортисти.

Подаръците бяха осигурени от министерствата на Енергетиката и Икономиката, както и от гръцкия бизнесмен Янис Пикадас, който преди време подкрепи баскетболния тим на Левски и Тити Папазов.

Много похвали заслужи и организаторът на проявата Божидар Костурков, който освен ,че се грижи за подготовката на футболния тим на селището, така също популяризира проявите на детското селище от село Дрен.