Звездата на Левски Антонио Аниете сподели, че е готов да се откаже от наградата за голмайстор, но да вземе Uупата на България със „сините“. На 30 май Левски и Черно море ще спорят за втория по значимост трофей в страната. Междувременно Аниете е водещ голмайстор на А група три кръга преди края на първенството.

Той има 12 гола, а зад испанеца са няколко футболисти с по десет попадения сред, които личат имената на Камбуров, Домовчийски и Асприля.

Финалът за Купата на България по футбол между Левски и Черно море е на 30-и май от 20 часа в Бургас и можете да го следите в Gong.bg, на живо с картина в Gong Play, да го гледате по Нова телевизия и да го слушате по Дарик радио.

„Не ме интересува това /голмайсторската награда/, най-много от всичко искам да вземем купата на страната. Финалният мач е различен от предишните срещи с Черно море“, сподели испанецът, който днес спечели наградата за играч на месец Април.

От 24 медии, които са участвали в гласуването, 21 са избрали Антонио за номер едно. Два гласа е получил Емил Гъргоров, а един има на сметката си Асприля.