Новото попълнение на ЦСКА Никола Вуядинович заяви, че ще даде всичко от себе си, за да се наложи в отбора.

Как се чувстваш вече, като футболист на ЦСКА?

Добре. Направих първа тренировка с отбора в Боровец. Всичко е супер. Подписах договор за три години. Радвам се, че ще играя за такъв велик отбор. Чувствам се много добре.

Какви са твоите амбиции?

Искам да покажа най-доброто от себе си. Да докажа качествата си пред треньора и разбира се пред публиката на ЦСКА. Знам, че тя е много вярна. Важното сега е да тренирам и да се подготвя добре. Моята амбиции са да играя за националния отбор. След като ще играя в такъв велик отбор мога наистина да очаквам покана за националния състав.

Мислиш ли, че ще имаш проблеми с адаптацията?

Не смятам. Дошъл съм в един голям отбор и не смятам, че ще имам проблеми. Оборът е 30-кратен шампион на България и не смятам, че ще имам проблем с треньора или футболистите.

Говорили вече със Стойчо Младенов?

Не само си разменихме няколко думи. Не сме разговаряли. Постепенно ще опознавам съотборниците си и ще опознавам атмосферата в състава.

Каза, че вече си направил първа тренировка с отбора. Как те приеха твоите съотборници?

Добре. Всичко е „ок”. Мисля, че ме приеха нормално.

Готов ли си да се пребориш с евентуална конкуренция, ако в отбора остане Валентин Илиев?

Да разбира се. Ще дам всичко от себе си. Ще се боря пък ще видим какво ще стане. Важното е да се докаже и се надявам всичко да е добре.

 

По рано днес младежкият национал на Черна гора Никола Вуядинович подписа договор с ЦСКА за период от три години.

Това стана този следобед на ст. Българска армия. Вуядинович изкара медицински тестове на два пъти - в края на миналата и в началото на тази седмица. Чакаше се и завръщането в България на членът на Управителния съвет на клуба Емил Костадинов.

Защитникът игра за последно в сръбският втородивизионен Раднички /Пирот/.