Старши треньорът на Локомотив Мездра Войн Войнов бе разочарован след загубата на неговия отбор с 1:3 от Пирин. Опитният специалист обаче увери привържениците на тима от Мездра, че ще се борят за оцеляване до последно.

„Неприятна загуба, искахме да откраднем нещо тук, но имахме доста проблеми преди мача с контузени. Не можахме да направим един боеви състав, имахме и късмет в кавички. Искам да поздравя града, президента и всички, които работят за този отбор”, заяви Войнов.

„Искам да пожелая повечето президенти в България да финансират подобри съоражения. За да имаме хубава продукция, трябва да имаме и хубава почва. Няма как да не се извиня на нашите привърженици. До последния мач ще се борим за оставането, ще направим всичко възможно да ги зарадваме”.

„Видя се, че отборът на Пирин бе малко по-свеж от нас. Когато играчите излязат на този терен, последното нещо, за което трябва да мислят са пари. Доволен съм от момчетата, ще бъда много щастлив да останем в групата”.

„Тежко ми е, но никой не ме е карал на сила. Аз се чудя на някои мои колеги, които само се оплакват. Аз не се оплаквам, но е доста тежичко, вие го знаете. Аз съм последният човек, който иска да се решат нещата извън терена. Аз искам всичко да се реши на терена и този, който заслужава, той да остане в групата”, завърши Войнов.