Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов заяви, че тимът му не е бил изненадан от нищо от Левски, въпреки загубата с 0:1. Стоянов призна, че има сериозна психологическа умора в разградския отбор, и зимната пауза вече е чакана с нетърпение от шампионите.

„Получи се интересен двубой, нищо, че имаше силен вятър. Бърз двубой с много положения, за нещастие не успяхме да го спечелим. Влязохме добре от първата минута, но ни вкараха от статично положение, след няколко рикошета. Но имахме няколко доста чисти положения, не успяхме да вкараме, може би малшанс. След това и Левски се позатвори, ние тръгнахме по-хазартно напред, и не успяхме да си отбележим положенията,“ заяви Стоянов за двубоя с Левски. „Не мисля, че с нещо Левски ни изненадаха. Очаквахме всичко. Просто те създадоха тези 2-3 чисти положения от това, че ние тръгнахме по-хазартно напред, за да изравним.“

„Определено се чувства умората, може би чисто психологически, натрупаха се 40 мача. Вече едва ли не чакаме почивката, психически затормозени. Не мога да кажа, че сме в криза, добре е, че тези грешни стъпки се случиха в края на годината, а не преди това. Вече след почивката смятам, че нещата ще си дойдат на мястото,“ завърши Владислав Стоянов.