Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев призна, че може да си тръгне от тима през зимната пауза, защото към него има много оферти.

Той бе доволен след успеха с 1:0 над Лудогорец в Разград, и коментира след срещата: „Играхме много мъжки, много здрави в единоборствата. Имахме и късмет, и спечелихме срещу най-добрия отбор в България в момента. Имахме 100-процентови ситуации, но мисля, че липсата на концентрация ни лиши от това да решим мача, и да не треперим до края. Трябва да си вземем поука, и когато имаме възможност, да затворим мача. Доволен съм от днешния мач“.

"На младите сигурно ще им трябва време, но те се каляват именно в такива мачове. Радвам се, че треньорското ръководство им гласува доверие. Трябва да слушат и да са по-търпеливи," каза Гаджев за младоците Цонев и Вутов, които играха днес.

„Има интерес със сигурност. Вече отказах една оферта. В главата ми е доста голяма бъркотия, защото ми се обаждат от всякъде, има страхотен интерес, но искам да завърша сезона подобаващо. И ако дойде след това оферта, която задоволява и мен, и Левски, ще говорим,“ каза още Гаджев за своето бъдеще в Левски.