Старши треньорът на Славия Велислав Вуцов обвини главния рефер Никола Попов, че не се е справил с двубоя срещу Локомотив София. „Белите“ претърпяха поражение с 0:1 от столичните железничари в мач от 21-я кръг на А група.

„Има много причини за загубата, трябваше накрая да стиснем зъби и да се преборим, като не можем да се преборим - ще страдаме. На този терен, това е катастрофа. Не оправдавам напълно нашите футболисти, само до известна степен, заради този терен“, започна Вили Вуцов.

„Тоя съдия беше или подкован и закован, или не може да свири. През второ полувреме той не ни даде да минем центъра, той измисли всякакви фаулове. Ще видим и страничния, той си вдига каквото си иска. Ще гледам и положението за гола, защото моите футболисти ми казаха, че има засада.“

„Този терен не е за мач Локомотив София – Славия. Сега го казвам при 0:1, но не искам да звучи като оправдание. През първото полувреме не си спомням някакво положение пред нашата врата. Получихме гол – безумие. Може би загуба на концентрация. Не искам да обвинявам никого сега. Ние загубихме мача в Стара Загора, когато не се сборихме докрай, загубихме и сега“, каза още наставникът на Славия.

„Стига с тази Купа на България. Никаква Купа не можем да гоним, след като тук се огъваме. Никак не съм доволен от хората в атака. Съжалявам, че загубихме. Така не се дава мач. Аз лично твърдя, че имам вярата на всичките си играчи. Трябва да започнем да побеждаваме. Ако искат нашите играчи да побеждават, трябва да играят на друго ниво“, добави Вуцов.

„Видяхте, че топката се разболя от блъскане от двата отбора. Това беше мач само на единоборства, ритане, на дълги топки, шпагати и много малко качествен футбол", добави Вуцов.

„Тоя съдия тука беше безобразен и твърдя, че беше тенденциозно. Преди гола на центъра имаше абсолютно измислен фаул. Днес този човечец днес измисли много такива", коментира треньорът.

„В този мач Локо Сф няма нито един жълт картон. Само този критерий е достатъчен за съдийството. И на Живко Желев, и на Дани Златков устите са разбити, не вярвам някой да се е ударил в съблекалнята. Тук е поредица от грешки", каза още Вуцов.