Старши треньорът на Славия Вили Вуцов в типичния си стил обвини съдийството на мача между неговия отбор и Литекс за загубата на „белите” с 0:1.

„Днес видяхте, че ни липсват 6-7 основни футболисти. Явно липсата на опит ни изигра много лоша шега. Почти съм сигурен, че нямаше нарушение в края. След това нарушение последва удар, нашият вратар спаси, след което нашите неопитни играчи забравиха да изчистят, една груба грешка доведе до гола. Мисля, че нашите футболисти не трябва да се срамуват от играта си”, заяви Вуцов след края на мача.

„Отборът на Литекс в този си вариант играе от 3-4 години, а нашият отбор е абсолютно нов. Радвам се за тях, че израстват с всеки един ден. Много ситуации имаше второто, искахме да играем по-прибрано, по-дефанзивно, в този вариант можем това, ако ги атакувахме масирано нямаше да се справим по добре. Нашата цел беше хиксът”, призна Вуцов.

„Погледнете ръководенето на мача, убеден съм, че имаше 15 фаула за нас, отсъдени в обратна посока. Първото имаше абсолютно 3 засади немаркирани. Личното ми мнение е, че ръководенето на срещата не беше обективно”, завърши ядосаният специалист.