Старши треньорът на Литекс Ангел Червенков сподели след победата с 1:0 над Славия, че е доволен най-вече от самия успех и трите спечелени точки. Наставникът похвали играчите си, които по думите му се стараят много.

„Трудна победа, но ние през целия мач се стремяхме към нея. Видяхте, че имахме превъзходство над нашия противник, който игра много подредено. Всички играчи показаха характер и старание”, каза наставникът.

„Мисля, че всички се убедиха, че Литекс доминираше през целия мач, имахме проблеми в завършващата фаза, а можехме да победим с повече. Но съм доволен от самата победа и от това, че играчите изпълниха това, което им бях поставил като задачи. Продължаваме да работим. Момчетата се стараят много. Всеки иска да даде максимума от себе си”, сподели Червенков.

„Във футбола всичко е възможно, най-важното обаче е да търсиш победата. Доволен съм, защото нашите играчи до последно се бориха за нея. Има още какво да се желае. Надявам се в следващите двубои да има повече голове във вратата на нашите съперници. Ние не правим дългосрочни планове. Ще бъдем подготвени добре за следващия ни противник”, завърши Ангел Червенков.