Вихрен излиза за три точки в мача срещу Левски утре от 18 ч. на градския стадион в Сандански. От щаба на „зелените” не без самочувствие заявиха, че ще се борят само и единствено за победата.

Още преди месец при първото си интервю за българските медии Руи Диаш заяви, че програмата отреждаща на Вихрен срещи с Левски и Литекс в първите два кръга е лоша по-скоро за „сини” и „оранжеви”, а не за неговия отбор.

„Очаквам и се надявам да победим. Още повече Левски в момента не са в най-доброто си състояние, от което се надявам, че ще се възползваме”, заяви главният мениджър на тима Филип Филипов.

Централният бранител Тянко Дяков ще пропусне мача заради контузия, извън сметките на младия португалски наставник остават още Бруно Шиклич и сънародниците му Андраде и Луиш Диаш, които не успяха да получат работни визи и останаха без права за първия кръг.

Предвид големия интерес към срещата на стадиона ще има повече полицаи в сравнение с други мачове, но според административния директор на Вихрен Максим Иванов не може да се говори за засилено полицейско присъствие.

Той добави още, че от Левски не са заявили какъв брой билети желаят за срещата, така че всичко ще се решава днес на място. „Сините” запалянковци ще влизат в отредения им сектор срещу 4 лв., докато феновете на домакините ще плащат с лев по-малко. Един лев ще бъде билетът за пенсионери и учащи.

Вихрен: Шейтанов, Христозов, Георгиев, Шимоеш, Тренков, Тешейра, Иванов, Еривертон, Адемар, Лима, Величков.

Резерви: Христов, Сантош, Димитров, Коща, Саватов, Младенов, Мириян.

Контузени: Дяков.

Наказани: няма.