Игор Томашич ще пропусне първия мач на Левски от новия сезон в А група. „Сините” гостуват на Вихрен, но защитникът не отпътува с групата за Сандански.

Хърватинът все още лекува травма, получена в първия мач от Шампионската лига срещу Тампере. Заради контузията, Томашич не игра в реванша на Националния стадион „Васил Левски”.

Един от вероятните заместници на Игор Томашич в отбраната на ЛевскиЮсуф Рабех отпътува за Турция. Причина за това е мароканското гражданство на защитника, заради което той се нуждае от виза за България. Така на него му се наложи да излезе и след това отново да влезе в страната, за да има правото да пребивава тук. Ако успее да се завърне в срок от южната ни съседка, Рабех може да вземе участие в мача срещу Вихрен.

Треньорският щаб на Левски, определи група от 18 футболисти, на които ще разчита за гостуването в Сандански. Срещата е утре (11 август) от 18.00 часа.

Групата на Левски: 1.Георги Петков, 12.Божидар Митрев; 3.Живко Миланов, 25.Лусио Вагнер, 15.Шакиб Бензукан, 11. Елин Топузаков; 8.Георги Сърмов, 22.Дарко Тасевски, 6.Ричард Еромоигбе, 7.Даниел Боримиров, 18.Мирослав Иванов, 21.Димитър Телкийски, 27.Седрик Бардон; 17.Валери Домовчийски, 10.Христо Йовов, 23.Екундайо Джайeоба, 24.Николай Димитров, 30.Лъчезар Балтанов.