Звездата на ЦСКА Янис Зику заяви, че е щастлив в ЦСКА и няма проблем с това, че бе оставен резерва в последния мач на „червените“ в първенството срещу Локомотив Пловдив.

След срещата от 5-ия кръг се появиха информации в медиите, че румънският нападател е бесен от решението на Милен Радуканов и иска да си тръгне от „Българска армия“.

„Няма такова нещо, много съм щастлив в ЦСКА. Отношенията в клуба са отлични Не чета вестници, защото тогава наистина щях да се разсърдя“, отсече Зику.

„Всеки може да остане на пейката. Клубът ме уважава, искам да спечелим титлата“, добави той.

„Барселона купи Фабрегас от Арсенал за 40 милиона евро, а и той седи на пейката от време на време“, каза още нападателят на ЦСКА.

Зику все пак се появи в игра срещу „смърфовете“ през второто полувреме и в самия край на двубоя вкара гол, който бе отменен от Таско Тасков заради нарушение. „. Аз бях сърдит след мача с Локо Пд, защото съдията ми отмени гол, който според мен бе редовен“, обясни още Янис Зику по време на пресконференцията за Играч на кръга.

„Има 5 офанзивни състезатели в момента, конкуренцията в ЦСКА е голяма. Съставът е решение на наставника. Тренираме всеки ден. Познавам Мораеш, той е много добър. Радвам се, че е с нас. Всички добри отбори имат много опции, нормално е някой да остане резерва“, допълни нападателят на ЦСКА.