Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков говори пред медиите след края на срещата с представителите на сдружението „ЦСКА-Възраждане“ Красимир Георгиев. Собственикът на „червените“ Иво Иванов не пожела да коментира като заяви „Няма какво да ви кажа, защото още няма нищо, като има ще говора“. Тогава думата взе Венци Живков.

„До сега водихме преговори. Всичко между нас е както трябва. Показахме всички дела и задължения. Чакаме да се финализират нещата. Задълженията с цифри няма да говоря. Новото дружество ги знае много добре. Ние няма какво да крием. Имаме отправено конкретно предложение от тях. Прочетохме го, имаме неща за уточняване, но нещата ще се случат и всичко ще е добре за ЦСКА. За цифри няма да говоря. Вчера гледах един от инициативния комитет някакви милиони 60-80, ще помоля хора, които не са грамотни да не внасят смут. Ние сме един от най-прозрачните клубове. ВСичко, което имаме сме го показали. Не се притесняваме да изляза пред нас. Тези неща, които се казват са смехотворни. Това предложение е сериозно. Няма да кажа сума, но задълженията са в пъти по-малко от обявените 60 млн. лева. Знаете в какво състояние взехме ЦСКА и колко дългове изплатихме. До сега сме се справили, от тук нататък да се справя друг. Предложението е сериозно и обосновано. На още 1-2 срещи ще ги уточним“, каза Венци Живков.

„Нашият отговор ще го дадем тази вечер по тяхното предложение, а кога те ще влязат в управление трябва да питате Красимир Георгиев. Предполагам, че от другата седмица ще се случват нещата. Нормално е никой от сегашното ръководство да не остане в клуба. Щом ще поемат издръжката те могат да си назначават кадри“, допълни още изпълнителният директор на „червените“.

„За стадиона трябва да сложим камери, да оправим секторите. Временно спряхме ремонта, защото новите собственици могат да имат други идеи. Те продължават ремонта. Ще предоставим документи за досегашните ремонти“, заяви още Живков.

„Стойчо Младенов има договор с ЦСКА. Решението за треньора го взимат двамата собственици. Каквото ми кажат това правя. Въпросът за треньора не е към мен. Имам лично мнение, което няма да споделя. На дневен ред не предстои подобна смяна“, заяви шефът на „червените“