Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви за Гонг, че Арбитражният съд на Българския футболен съюз се е произнесъл в полза на червените и дошлите от Пирин Благоевград Благой Макенджиев и Станислав Костов ще бъдат картотекирани.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО С ВЕНЦИ ЖИВКОВ ТУК!

„Съдът се произнесе в наша полза, няма проблем двамата да получат картотека за дербито с Левски. Същата е ситуацията се Четин Седула. Преди няколко часа преведохме парите на Калиакра. Той също ще получи картотека”, каза Живков.

„Забавената жълта карта на Емил Гъргоров е заради съдебни дела към румънската футболна федерация и нещата ще се забавят. Надяваме се да можем да го използваме за следващите мачове на ЦСКА”, каза изпълнителният директор на червените.

„Поговорихме си с момчетата важен мач. Винаги преди такива дербита трябва да има между собственика и футболистите. Не искам да коментирам премии. Излишно е да се казват”, каза Живков.

Относно домакинските мачове на ЦСКА този полусезон Венци Живков заяви: „Правим всичко възможно първото домакинство с Видима Раковски да е на „Българска армия”. Имаме предписания от комисията за лицензиране. Текат ремотни дейности. Само времето може да ни забави. Правим огради, терен, видеонаблюдение и всички изисквания за сигурността. Всичко ще бъде наред”, каза Живков.

„Няма да имаме никакъв проблем с лиценза. Разплатихме се с повече от клубовете. Имаме група, която се занимава с лиценза. Всичко е наред. Каквото и да се случи ЦСКА ще има лиценз. Готови сме да реагираме по всякакъв начин”, каза Живков.