Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че причината за загубата от Славия с 1:2, е в съдията, който не е позволил на „червените” футболисти да играят.

„Какво обяснение да дам. Видяхте една пародия на съдийство. Славия не беше по-добрият отбор. Надиграха ни със съдийство. Единият страничен съдия държеше ръката високо, а другия вдигаше засада и чакаше да види какво ще стане. Никога няма да има футбол в А група. Това трябва да се разбере. Докато се случват такива неща. Да се опорочава труда на треньори, на ръководството на футболисти”, коментира Живков.

„Как да има сериозен отправен удар. Позволиха ли ни да играем? Ние трябва да играем с топката, а като се спира играта постоянно, това няма как да стане. Имаше настроение за игра, имаше хъс у момчетата, всичко е спокойно в отбора”, добави той.

„Ние не пускаме информациите за смяна на треньора и напрежение. Това ги пускат нашите „доброжелателници”. Не подлежи на дневен ред засега смяна на треньора. Честитя на Славия победата”, завърши Венци Живков.