Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков заяви, че той и колегата му от Левски Константин Баждеков са подписали договора за разпределение на телевизионните пари без да са съгласни с него.

Ние и Левски искахме съвсем друго разпределение, но Изпълкома вече бе решил нещо и нямаше как да го променим. Подложихме го на гласуване, но само ние и Левски бяхме против това разпределение“, коментира Живков.

Шефът на ЦСКА заяви, че предложението на двата български гранда е било 20% от всички пари за телевизионни права да се разпределят по равно между 16-те отбора в А група. Другото всеобщо предложение е било процентът да е 40, което в крайна сметка се е приело.

 Изпълнителният директор на „червените” нападна ПФЛ и БФС за все още неполучените пари за спечелването на турнира за Купата на България.

„Не сме получили 1 лев за Купата на България. Получихме празен чек без никакво покритие. Не мога да обясня на футболистите защо не се получават парите от премии. Попитах г-н Капралов, сега и г-н Михайлов. Трябва да си получим наградния фонд от Мото-Пфое, но все още нямаме и стотинка”, каза Венци Живков.