Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков бе изключително доволен от успеха на своите футболисти над Черно море с 4:1, като заяви, че е присъствал на един от най-хубавите мачове на тима. Шефът в „червения лагер“ разкри също, че клубът е отправил искане към БФС да му бъде присъдена титлата на „сините“ от 2006 г.

„Това бе един от най-хубавите мачове, които съм гледал. Стана много емоционална и красива среща. Момчетата вече знаят, че трябва да станем шампиони“, каза Живков след края на двубоя.“

„Влизаме свежи и освободени в мача с Левски. Ние сме готови за този мач. Подготвихме и по-сериозна охрана за дербито, писали сме до СДВР и се надяваме да няма провокации от псевдофенове. Решението на БФС мачът да се играе на националния стадион „Васил Левски“ бе възможно най-правилното“, допълни още Живков.

Изпълнителният директор на „армейците“ сподели любопитни подробности за отношенията между клуба и футболната централа. „Поискахме титлата от 2006 г. Какво решение ще се вземе, това не знаем. Ние трябва да продължим да работим с БФС по начина, по който сме го правили досега. Ако е имало нещо, което е трябвало да кажем, сме го казали. Решението за Присо беше справедливо, имам предвид намаляването на наказанието. Отношението на БФС към нас вече е по-друго, ще се опитаме да работим заедно.“

Живков обаче отказа да коментира възможното връщане на Спас Делев и Валентин Илиев в ЦСКА. „Не мога да коментирам. Делев си има договор с Мерсин, аз лично съм го подписвал. Нека оставим нещата да се случват от само себе си“, завърши шефът на „червените“.