Президентът на Славия Венци Стефанов заяви след нулевото равенство на “белите” с Лудогорец, че се е получил “приличен” мач. Босът на тима бе запитан и за завърналия се в тима Мартин Кушев, който според Стефанов вече има доживотен договор с клуба.

ВИЖТЕ ИНТЕРВЮТО ТУК!

“Стана приличен мач. Времето е много тежко, но мисля, че и двата отбора играха добре и се раздадоха. Верни са информациите, че има интерес от страна на Арминия Билефелд за друг футболист на Славия след продажбата на Галин Иванов. Рецептата за продажба на играчи в чужбина е да има добри футболисти. Не е нужно те да са преминали през националния отбор. Ако има добри футболисти, хората идват гледат и купуват”, сподели Венци Стефанов.

“Когато кандидатите за наш футболист са конструктивни, лесно се преговаря със Славия. Договорът на Кушев е до живот със Славия.”

“Тимът на Лудогорец също имаше интерес към него, но както каза и Емил Велев, Кушев ще играе в България само за Славия. Няма никакво развитие по проблема с израелската авиокомпания. Те се оказаха едни рекетьори. С тези пари от самолетните билети, които не искат да ни върнат, след като лагерът в Израел се провали, щях да купя топки за децата от школата, но уви. Да, ще има още нови попълнения в отбора”, завърши Венци Стефанов.