Отборът на Славия не успя да победи втородивизионния Лудогорец в контролен мач, който се игра на стадион “Овча купел”. Двата тима не намериха начин да си вкарат гол и завършиха 0:0.

Мачът не блесна с кой знае какви качества и атрактивна игра, но двамата старши треньори за пореден път изпробваха играчите си, на които ще залагат през сезона.

Още в 3-та минута на срещата Тодор Колев е изведен на добра позиция, измъкна се от отбраната на Славия и стреля остро, но ударът му мина на метър от вратата на Емил Петров.

Малко по-късно домакините отново изтръпнаха. След центриране в наказателното поле на Славия, Виктор Дениран едва не си отбеляза автогол, след като насочи топката към вратата си, но Емил Петров се намеси и изби в корнер.

Николай Божов опита да застраши гостите с удар в 14-та минута, но стражът на Лудогорец се справи.

В 25-та минута “белите” бяха най-близо до реализиране на гол. След свободен удар за нарушение срещу Георги Христов на границата на наказателното поле, Дани Пеев стреля към вратата, но вратарят на гостите с невероятен плонж спаси мрежата си.

След накъсната игра и многото смени в двата тима, второто полувреме премина в по-спокойна игрова обстановка, като ударите към двете врати почти липсваха.

В 70-та минута на мача Наско Курдов се появи в игра за новия си тим Лудогорец, като замени Тодор Колев.