Наставникът на Славия Емил Велев изрази съжаление, че неговият тим не е успял да вгорчи живота на Литекс в мача от 27-ия кръг в А група. „Белите” загубиха с 0:1 на „Овча Купел” от ловчанлии.

„Мачът вървеше към 0:0. И футболистите на Литекс не искаха да атакуват, ние си отбелязахме автогол. През първото полувреме бяхме по-плахият отбор, не разигравахме така, както знаем. След като влезе този нещастен гол, можехме да изравним, да не говоря за друго”, коментира Велев.

„Нямам представа защо бе накъсвана играта толкова много. Преди мача говорехме, че искаме да играем за победа и само за победа. Искахме да направим живота на Ловеч по-черен. Жалко, че не стана”, добави той.

„Наистина, от засада е отмененият гол за Славия. Точно отсъждане на съдията”, отсече Велев.

„Ние мислим за всички мачове, които са заложени в нашата програма. Финалът за Купата е на 25, когато дойде време за него, тогава ще говорим”, допълни Емил Велев.

„Шест мача без победа, може и да сме в някаква криза. Отборите трудно ни побеждават, ние сами се бием. Мисля, че и срещу Литекс можеше да не падне гол, но ние сами си вкарахме”, каза още той.

„Жуниньо остана очи в очи с вратаря на Литекс, можеше да вкара, да го излъже и да реализира, но не го направи. Чужденец, взима добри пари. А пък ние си вкарахме автогол”, добави наставникът на Славия.