Защитникът на ЦСКА Румен Трифонов бе много критичен след загубата от Лудогорец, която остави „армейците“ на второ място в крайното класиране. Според него вината е изцяло във футболистите, тъй като те не са изпълнили указанията на Стойчо Младенов.

„Изцяло вината е в нас футболистите, ние не изпълнихме указанията на Стойчо Младенов. Защо не мога да направя анализ. Стига сме коментирали съдиите. След всеки мач ги коментираме, вместо да търсим вината в себе си. Ако бяхме изпълнили указанията щеше да е по съвсем друг начин“, заяви Трифонов.

„След всеки мач се казва едно и също – напрежение...не изпълнихме указанията на треньора, това е недопустимо. Второто играхме добре, но първото беше една меланхолия, не знам защо така се получи. Не мога да коментирам моите съотборници, какво са мислили, дали някой страничен фактор им е повлиял. Това не трябва да се допуска. Това е просто недопустимо.“

„Какво да кажа? Болезнено е много. Бъдещето за ЦСКА винаги е било едно и също, целите се знаят. Има си ръководство, което да решава. Ясно е, че следващата година отборът трябва да е на подиума със златните медали.“

„Треньорите трябва да си направят анализите. Чака ни тежко лято, в което ни чака много работа. Говорим си догодина, догодина, но годините си текат. Бронзови, сребърни медали – те годините си текат“, завърши Трифонов.