Старши треньорът на Видима Раковски Димитър Тодоров заяви след загубата с 0:1 от ЦСКА, че целта на неговия тим е била да действа на контраатаки и да затвори пространствата на съперника.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК!

„Мога да се извиня на зрителите, ако смятат, че сме играли по-защитно. Нашата цел беше да затворим пространствата и да действаме на контраатаки. През второто време не ни се получи и след като ни вкараха гола, тогава момчетата си повярваха, че могат да направят нещо”, сподели наставникът.

„С Академик пак имахме положения, но с ЦСКА имахме само едно, но можехме да ги изненадаме. Пожелавам им успех, а ние ще се борим до последно. Давам си сметка, че шансовете ни да се спасим са минимални, но който не вярва, по-добре да не се захваща. Наблюдавахме мачовете на Черноморец, смятам, че се представят на приливи и отливи и дано нашият отбор да играе с по-голямо самочувствие и да ги победим в следващия кръг. Но без вяра нищо не може да се постигне”, каза Димитър Тодоров.

„Ако бяхме вкарали последното си положение, щяхме да се доберем до точката. Точно преди да падне гола, имаше грешка на мой футболист, трябваше да ги хванем на контраатака, а се получи гол. Но това е футболът”, добави наставникът.