Старши треньорът на Черно море Стефан Генов бе изключително афектиран след гостуването на Славия, завършил при 1:1. Наставникът обвини съдията Таско Тасков за двата незаслужени, според него, червени картона, както и за свирената дузпа в полза на белите.

„Чудя се как да го коментирам този мач. Мисля, че добре се представихме през първото полувреме. Започнахме по същия начин второто полувреме, но за съжаление, съдията беше на друго мнение, съжалявам, че вместо за играта трябва да говоря за него, но такова безобразие не съм виждал”, сподели Стефан Генов.

„Все си мислех, че тоя човек може да се справи с такъв лек двубой, но аз нямам думи. Такова безобразие не съм видял. Дузпата, никакво нарушение на Сашо Александров, червен картон. Два метра засада, втори червен картон за Росен Колев. А преди това, имаше фаул, очеваден на Хермес Паломино, не се свири, втора топка – формално нарушение – не се вижда от съдиите. Извинявам се, че съм афектиран, но то човек трябва да е умрял, за да не реагира”, добави наставникът.

„Разбира се, че ще подадем жалба, но какво от това. Но не може този съдия, да вика вътре, хайде играй по-бързо на играч от Славия. Аз бях на тъчлинията, чух го. Нищо не можем да предприемем. Българската поговорка я знаете, бития - бит, сития – сит.”

„Ние последните четири мача ги играем с 10 човека, ако сега ми докажете, че тези червени картони са заслужени, аз ще се извиня на всички, че сме най-грубият отбор”, добави наставникът на Черно море.