„Ако искаш да играеш голям футбол, трябва да си вкарваш положенията. Литекс успяха, а ние - не. Това е разликата в класите”, каза наставникът на Академик София Семир Селимински след загубата от Литекс с 0:3.

„Аз съм много доволен от това, което показва отбора. Все пак ние сме новаци в „А" група. Имахме проблем от психологическо естество в съблекалнята на почивката. В мача със Сливен получихме във втората минута гол, сега пък в последната, 45-та минута. Имахме и малшанс. Това е разликата в класите. Ако искаш да играеш голям футбол, трябва да вкарваш положенията, които създаваш. Литекс си ги вкараха, ние имахме изключителни положения за гол, но не вкарахме. Добър мач, тежка загуба. В крайна сметка не можем да се сравняваме с отбора на Литекс", заяви Селимински след двубоя с ловчанлии.

„Ако успеем да се преборим за оставане в „А" група, ще бъде успех. Ако не успеем, животът продължава. Аз съм доволен, че отборът показва облик, има стил на игра. Аз мога да кажа, че отборът ще играе феърплей до края на първенството. Другото не ме интересува. Важното е да сме горди и с високо вдигнато чело", допълни той.