Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че след третия гол за неговия тим срещу Локомотив София е казал на футболистите си да се забавляват на терена.

“Червените” се наложиха в софийското дерби с 3:1 след голове на Спас Делев, Мишел Платини и Костадин Стоянов, а единственият гол за Локомотив София дойде в продължението на мача и бе дело на Марчо Дафчев.

“Искам да поздравя футболистите си за играта, която показаха. За това, че изпълниха задачите, които поставих. Локомотив София се беше прибрал дълбоко в своята половина, което леко ни затрудни, но след като вкарахме първия гол се успокоихме“, заяви Радуканов.

“Настроението в тима е в резултат на победите и резултатите, които постигаме. Мишел Палтини, Спас Делев и Тошко Янчев трябваха да повиват и затова ги смених. Мисля, че при 3:0 вече е важен следващия мач. След 3:0 им казах да се забавляват. Малко по-отпуснато стана, но..

Най-важното са резултатите. Ние се опитваме да играем с настроение и желание. Всичко което можем го правим на терена”, каза още старши треньорът на армейците.