Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че назначаването на Драголюб Симонович за главен мениджър в клуба е решение изцяло на ръководството.

„Няма какво да делим, от днес той е главен мениджър на клуба. Решението е изцяло на ръководството. В ЦСКА всеки трябва да си гледа задълженията. Времето ще покаже до какво ще доведе това назначение. Аз продължавам да си върша работата и за мен е чест, че работя за ЦСКА. Още не сме се видели подробно с управителния съвет и Симонович, за да обсъдим кой за какво ще отговаря”, каза Радуканов.

Треньорът заяви, че не се познава добре с Драголюб Симонович, освен от засечките си с него по българските стадиони. „Надявам се да работим добре заедно”, каза още Милен Радуканов.

Специалистът изрази задоволството си от контролата със Сливнишки герой: „Доволен съм от всички в този мач. Вече може да използваме Жуниор Мораес. Като цяло това, което искахме да видим, съм доволен. Също съм доволен от юношите, които се включиха, те дори ще тренират с нас, като има вероятност да направим другата сряда и трета контролна среща с Академик София”, коментира Радуканов.

Той допълни, че Джовани Бекали е бил на мача, за да обсъди последни детайли около договора на Жуниор Мораес, който ще остане футболист на ЦСКА.