ЦСКА записа победа с 6:1 за самочувствие срещу новака в Западната Б група Сливнишки герой в контрола, играна на стадион Българска армия.

Гостите от Сливница изненадващо поведоха в резултата с гол на Хаджиев в 15-ата минута, но червените бързо обърнаха резултата и в 22-ата минута вече водеха с 2:1, а на почивката с 3:1, за да се стигне до крайното 6:1.

Две попадения за ЦСКА заби Мишел Платини, а по едно вкараха, Жуниор Мораес, Грегъри Нелсън, Александър Якимов и Марин Маринов.

Новият главен мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович наблюдава двубоя заедно със собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов, и румънския мениджър Джовани Бекали.

В 15-ата минута Денис Халилович направи много груба грешка в защитата на домакините, Хаджиев открадна топката, излезе сам срещу вратаря Иван Караджов и отбеляза първия гол в мача.

В 19-ата Грегъри Нелсън направи индивидуален пробив отдясно, мина през цялата защита на Сливнишки герой и поднесе топката към Мишел Платини, който от два метра вкара за 1:1.

В 21-ата минута Адемар стреля от границата на наказателното поле, вратарят Янко Димитров първоначално спаси удара на бразилеца, но после изпусна топката, Жуниор Мораес стигна до кълбото и бе фаулиран от стража, за което реферът Димитър Буров отсъди дузпа, която потърпевшият Мораес реализира с удар в долния десен ъгъл на вратата за 2:1.

Люсков в 27-ата изрита една топка от половината на ЦСКА напред, като така изведе Нелсън зад отбраната на Сливнишки герой. Холандецът успя да реализира за 3:1, какъвто бе и резултатът на почивката.

Точно час след началото на проверката Румен Трифонов напредна отляво, центрира в наказателното поле и Платини засече за 4:1.

В 83-ата Александър Якимов получи топката на стрелкова позиция фронтално срещу вратаря на Сливнишки герой и не сбърка за 5:1.

Три минути преди края юношата на ЦСКА Марин Маринов вкара хубав гол с изстрел от границата на наказателното поле в долния десен ъгъл на вратата за крайното 6:1.