Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че няма да пази никой от футболистите си преди решителния полуфинал за Купата на България с Литекс в сряда.

Наставникът на “червените” говори преди заминаването на тима на лагер преди двубоя срещу Славия утре. Мачът е от 21:00 часа на Националния стадион “Васил Левски”.

“Няма да пазим никой от титулярите за мача с Литекс. Ще играем с най-доброто, с което разполагаме. Не мислим за сряда, мислим само за утрешния мач със Славия”, коментира Радуканов.

Старши треньорът на ЦСКА няма да може да разчита на Костадин Стоянов, който е с травма в бедрото, която получи при нулевото равенство срещу Литекс.

“Костадин Стоянов е с разтежение в бедрото и няма да разчитаме на него. Имаме Джузепе Акуаро, който е централен защитник и най-вероятно той ще играе. На неговата позиция може да играе Тодор Янчев, той вече игра там през есента и то не лошо. Петър Стоянов също може да играе на тази позиция”, каза още наставникът на “червените”.

По повод загубата на ЦСКА от Славия през есента, специалистът заяви: “Тогава Славия ни надигра. Надявам се този мач да изглеждаме много по-добре. Дано победим."

В групата на тима се завръща Мишел Платини, който е готов за игра, след като се възстанови от травма.

След срещата с журналистите на стадион “Българска армия”, Радуканов проведе разговор с единия от собствениците на тима Димитър Борисов и капитана Тодор Янчев.