„Заминаваме за Анталия в добро настроение. Надявам се в контролите, които ни предстоят да покажем вече по-добър игрови облик и треньорското първенство да избистри титулярния състав, с който ще започваме първенството”, заяви президентът на Литекс Трифон Попов при заминаването на Литекс за Анталия. В турския курорт шампионите ще проведат третия си зимен подготвителен лагер.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ТРИФОН ПОПОВ ТУК!

„На този етап резултатите от контролите не ни интересуват чак толкова много. Все още има какво да се желае в игрови план, но за този етап на подготовката това е нормално”, каза още Попов.

„Изказването ми пред клубния сайт вече е минало и не искам да го коментирам. Ставаше дума за няколко ваши колеги, които наистина не искам да коментирам. Каквото било, било”, сподели философски президентът на Литекс, попитан дали съжалява за острата си декларация, публикувана в клубния сайт преди няколко дни.

„Отиваме за Турция с група от 25 футболисти и се надявам това да бъде окончателния и вариант. В Ловеч остана само Ивайло Петков за да се възстановява”, добави босът на „оранжевите”.

„При нас винаги има вратичка да се присъедини някой в последния момент. Това обаче не е самоцел. Мисля, че с привличането на Джерманович и Нене, и евентуално на Папе Диуф, който кара проби да приключим със селекцията”, завърши Трифон Попов.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА ТРИФОН ПОПОВ ТУК!