Защитникът на Литекс и националния отбор Николай Бодуров замина заедно с ловчанлии за Турция, където ще се проведе следващата част от подготовката на „оранжевите”.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА НИКОЛАЙ БОДУРОВ ТУК!

„Настроението е добро. Отиваме да довършим започнатото от България. Всичко мина добре до тук. Мисля, че отборът показва израстване. Доближава се до стила, който трябва да показваме. Това трябва да търсим и за напред”, каза Бодуров. Той допълни, че до момента се е наблягало повече на тактиката и резултатите в контролите не са били важни.

„В Турция ще играем с по-силни отбори. Мотивацията е по-сериозна”, каза Бодуров.

Футболистът заяви, че тепърва ще стане ясно дали преднината, която Литекс има ще е достатъчна. „Ще видим накрая дали точките, които имаме в аванс са достатъчни. Следим конкуренцията. Даже виждаме, че всеки изявява някакви претенции. Едни щели да ни настигат, други да вземат купи. Ще видим накрая какво ще стане”, закани се националът.

Дошлият от Пирин в Литекс футболист коментира и предстоящата проверка на националния тим с Естония. „Дано победим. За момента имам само повиквателна, дано тя се превърне в мач. Видяхте, че естонците победиха Сърбия, а знаете какъв отбор е това”, каза Бодуров.

ВИДЕО С ИНТЕРВЮТО НА НИКОЛАЙ БОДУРОВ ТУК!