След две бързи победи на Труд Мастърс и класиране на полуфинал в тандем с Любослав Пенев премиерът Бойко Борисов обяви, че си пожелава за 2012-та година „Меси в Левски, Роналдо в ЦСКА“.

Министър-председателят, който в първия си мач срази „мафията“ в лицето на Калин Сърменов – актьорът, който играе Милото в сериала „Седем часа разлика“, каза още, че клуб, който не развива детско-юношеска школа, няма да бъде спонсориран.

След него на корта излезе босът на Локомотив София Николай Гигоав, който отказа всякакъв коментар относно бъдещето на столичните „железничари“.

На трибуните бе футболистът на ЦСКА Костадин Стоянов, който сподели няколко думи за първи път след като се разбра, че е употребявал забранени вещества след мача мача с Левски. Ако ме накажат, спирам с футбола. И без това непрекъснато пишете за мен, че редя състава на ЦСКА, така че ще стана или шеф, или ще помагам за ремонта на стадион "Българска армия“, коментира Стоянов.

Един ред пред бранителя бе треньорът на „червените“ Димитър Пенев, а двамата бяха в очакване да наблюдават как играе тенис Дуци Симонович.